Liike on elämää,

ja valitsemme sinulle vaatteita liikkumiseen!

Suositut vaatteet

clothes

Yläosa

Erittäin miellyttävä keholle ja mukava käyttää. Kankaan rakenne on kashkorsea. 100% polyesteriä pesu pesukoneessa 30 asteessa

21€
clothes

Sukka

Suuri osa polyamidipitoisuudesta takaa hyvän kosteuden poistamisen. Sukkien heterogeenisellä tekstuurilla on peräti kolme tehtävää: se luo vahvan ja kevyen suojan painetta vastaan, tuulettaa ihon pintaa ja näyttää yksinkertaisesti esteettisesti miellyttävältä!

22€
clothes

Leggingsit

Tytöt, jotka johtavat aktiivista elämäntapaa, arvostavat urheilun leggingsit. Korkea istuvuus mahdollistaa naisten fitness-leggingsien käytön crop toppien kanssa. Leggingsit koostuvat elastaanista ja polyamidista, joten ne ovat mukavat päällä.

20€
clothes

Urheiluhousut

Tiimimme on kehittänyt nämä kevyet housut tavallisille ihmisille, jotka pyrkivät maksimaaliseen keveyteen. Täysin joustava malli. Päämateriaali: 85,0% Polyamidi, Päämateriaali: 15,0% Elastaani Insertti: 86,0% Polyamidi, Insertti: 14,0% Elastaani

25€
clothes

Jeggingsit

Jeggingsit, joiden vaikutus on "vatsan välitön korjaus". Korkea malli. se piilottaa puutteita hyvin, visuaalisesti slims. Erityisesti suunniteltu muotoilu antaa kiristysvyön vaikutuksen vatsaan. Naisille, jotka arvostavat korkeaa laatua ja klassista tyyliä.

33€
clothes

Polkupyörä

Naisten polkupyörät. Malli on valmistettu korealaisen biflexin joustavasta kankaasta, jonka avulla voit käyttää niitä urheiluvaatteiden elementtinä vaikeimpienkin harjoitusten suorittamiseen. Polkupyörät sopivat erinomaisesti venyttelyyn, juoksuun, voimisteluun, joogaan sekä arkikäyttöön.

27€
clothes

Otsikko

Treenaa 100% peittävissä leggingseissä! Päämateriaali: 89,0% Polyesteri, päämateriaali: 11,0% elastaani;näissä kehittäjiemme luomissa leggingseissä voit aloittaa tai jatkaa kuntoilua ja kardiokoulutusta.

35€
clothes

Naisten t-paita

Naisten tavallinen T-paita. Kangas on kulinaarinen sileä pinta. Se on ommeltu laadukkaasta luonnonpuuvillasta. Erittäin pehmeä ja mukava. Suora leikkaus. Se on ihanteellinen jokapäiväinen vaihtoehto, ja kunto luokat.

40€
clothes

Liivi

Päällä pitkänomainen selkä ja halkio. Materiaali: Meryl (ultra) on "hengittävä", kevyt kangas, jolle on ominaista lisääntynyt lujuus ja hyvät eristysominaisuudet, jotka mahdollistavat kehon luonnollisen lämmön säilyttämisen.

50€

Fitnessvaatteet

Urheilu ei ainoastaan hyödytä terveyttä ja parantaa lukua, vaan antaa myös positiivisen energian latauksen. Kun valitset liikuntaa, on tärkeää paitsi valita oikea taso sinulle, mutta myös oikea liikuntamuoto. Loppujen lopuksi mukavuutesi ja mukavuutesi harjoittelun aikana ja hyvinvointisi riippuu siitä, mistä urheiluvaatteet valmistetaan. Harjoituksia on vaikea tehdä, kun paita tarttuu kehoon, ja sydän on valmis hyppäämään ulos rinnasta ylikuumenemiselta. Siksi on tärkeää valita muoto, joka ei vastaa.

Oikea vaatevalinta kuntoiluun on tärkeä edellytys onnistuneelle treenille.

Kun päätät olla tekemättä kuntoilua, ja sitten ensimmäisellä oppitunnilla monilla aloittelijoille ei ole aavistustakaan siitä, millaisia vaatteita kuntosalille on sopivin. Valinnan tekemiseksi tiivistimme kokeneiden urheilijoiden kokemuksen ja annoimme suosituksia vaatteiden, kenkien, kuntoilun, kehonrakennuksen valinnasta.

Millaisia fitnessvaatteita siellä on?

Liikuntatunneille on tarjolla valtava määrä urheiluvaatteita. Käyttötarkoituksen mukaan vaatteet on jaettu:

T-paitoja ja toppeja. Erittäin mukava muoto, ei rajoita liikkumista. Niiden avulla voi treenata vapaasti, liikkumista rajoittamatta. Rintaliivit ovat erittäin epämukavat urheilun aikana. Erityisesti naisille, suunnittelijat ovat kehittäneet urheilu toppeja varustettu leikkeet ja kuminauhat, poistaa tarpeen käyttää alusvaatteita. T-paidat ovat yleinen urheiluväline, joka sopii sekä kauniille sukupuolelle että miehille.

Puserot ovat syntyperäinen naisten versio fitnessvaatteista. Ne eroavat edellä mainitusta siinä, että niissä on Hihat, Lyhyet tai pitkät. Tuotteen leikkaus voi olla löysä tai tiukka. Tuotteen pituus vaihtelee tyylistä riippuen ja se voi jättää alaselän auki tai jopa sulkea lantion.

Yksi vaihtoehto naisten vaatteita fitness on uimapuvut tango Pikkuhousut. Perinteisesti ne on puettu housujen tai leggingsien päälle. Ne ovat edestä kiinni, mutta pakarat pysyvät auki.

Leggingsit, T-paidat, housut istuvat tiukasti vartaloon. Ne eroavat toisistaan vain pituudeltaan-leggingsit nilkkoihin, polvihousut peittävät polvet ja valjaat jättävät polvet auki.

Yleisin muoto on housut ja takit. Tämä fitnessvaate on erityisen suosittu miesten keskuudessa. Housuissa voi olla matala, normaali tai pullistunut vyötärö. Puvut, joissa on koristeelliset insertit, ovat muodissa. Takit on yleensä varustettu joustavilla hihansuilla ja vetoketjulla.

Fitness-haalarit ovat suosittuja ylipainoisten keskuudessa, koska ne peittävät hahmon puutteet. Ne voivat sopia tiukasti kehoon tai olla löysät. Haalarin hihojen ja housujen pituus voi olla erilainen.

Sukat ja leggingsit näyttävät olevan merkityksetön osa laitteita, mutta itse asiassa ne auttavat lämmittämään lihaksia ja toimivat samalla koristeena. Muuten, tiukka jalka lämmittimet toimivat elastinen side ja voit välttää venyttely kuormien aikana kohtuullisissa rajoissa.