Suositut vaatteet

clothes

Yläosa

Erittäin miellyttävä keholle ja mukava käyttää. Kankaan rakenne on kashkorsea. 100% polyesteriä pesu pesukoneessa 30 asteessa

21€
clothes

Sukka

Suuri osa polyamidipitoisuudesta takaa hyvän kosteuden poistamisen. Sukkien heterogeenisellä tekstuurilla on peräti kolme tehtävää: se luo vahvan ja kevyen suojan painetta vastaan, tuulettaa ihon pintaa ja näyttää yksinkertaisesti esteettisesti miellyttävältä!

22€
clothes

Leggingsit

Tytöt, jotka johtavat aktiivista elämäntapaa, arvostavat urheilun leggingsit. Korkea istuvuus mahdollistaa naisten fitness-leggingsien käytön crop toppien kanssa. Leggingsit koostuvat elastaanista ja polyamidista, joten ne ovat mukavat päällä.

20€
clothes

Urheiluhousut

Tiimimme on kehittänyt nämä kevyet housut tavallisille ihmisille, jotka pyrkivät maksimaaliseen keveyteen. Täysin joustava malli. Päämateriaali: 85,0% Polyamidi, Päämateriaali: 15,0% Elastaani Insertti: 86,0% Polyamidi, Insertti: 14,0% Elastaani

25€
clothes

Jeggingsit

Jeggingsit, joiden vaikutus on "vatsan välitön korjaus". Korkea malli. se piilottaa puutteita hyvin, visuaalisesti slims. Erityisesti suunniteltu muotoilu antaa kiristysvyön vaikutuksen vatsaan. Naisille, jotka arvostavat korkeaa laatua ja klassista tyyliä.

33€
clothes

Polkupyörä

Naisten polkupyörät. Malli on valmistettu korealaisen biflexin joustavasta kankaasta, jonka avulla voit käyttää niitä urheiluvaatteiden elementtinä vaikeimpienkin harjoitusten suorittamiseen. Polkupyörät sopivat erinomaisesti venyttelyyn, juoksuun, voimisteluun, joogaan sekä arkikäyttöön.

27€
clothes

Otsikko

Treenaa 100% peittävissä leggingseissä! Päämateriaali: 89,0% Polyesteri, päämateriaali: 11,0% elastaani;näissä kehittäjiemme luomissa leggingseissä voit aloittaa tai jatkaa kuntoilua ja kardiokoulutusta.

35€
clothes

Naisten t-paita

Naisten tavallinen T-paita. Kangas on kulinaarinen sileä pinta. Se on ommeltu laadukkaasta luonnonpuuvillasta. Erittäin pehmeä ja mukava. Suora leikkaus. Se on ihanteellinen jokapäiväinen vaihtoehto, ja kunto luokat.

40€
clothes

Liivi

Päällä pitkänomainen selkä ja halkio. Materiaali: Meryl (ultra) on "hengittävä", kevyt kangas, jolle on ominaista lisääntynyt lujuus ja hyvät eristysominaisuudet, jotka mahdollistavat kehon luonnollisen lämmön säilyttämisen.

50€